21. 7. 2019

Přírodní kosmetika puroBIO

Pečující kosmetika je na trhu v množství, do kterého byste se nedopočítali. Dokonce i ta přírodní, která se v poslední době rozšiřuje. Co však stále bývá záhadou, je dekorativní kosmetika, která stále nedosahuje takové oblíbenosti. Je to z toho důvodu, že je moc lidí nevyzkoušelo, je nedostatek recenzí a celkově je těžké najít opravdu kvalitní přírodní produkty. Avšak jedna italská značka se rozhodla vytvořit produkty, které budou přírodní, ale kvalitou dosahují opravdu vysoko.
pouzdro na štětečky
            PuroBIO cosmetics je tedy italská značka, která vznikla v roce 2014. Jedná se o přírodní produkty vyráběné co nejvíce ekologicky. Obsahují minerální pigmenty, pečující rostlinné oleje a másla. Nejedná se o nejlevnější značku, ovšem je cenově dostupná. Navíc jsou označené certifikáty Vegan OK, CCPB a Nickel tested.
            Značka se soustředí například na kompaktní pudry, bronzery a rozjasňovače. Ty jsou vložené do balení, ze kterého můžete samotnou náplň odstranit, a poté objednat novou, ale stačí čistě jen náplň. Bronzery jsou dostatečně pigmentované, drží celý den a lehce se s ním pracuje. Rozjasňovače jsou vytvořené z třpytivého prášku, který je poté pozorovatelný na tváři.
potřeby na líčení očí
            Značka vyrábí i sypké pudry, ty doplnitelné nejsou. Co je však pro značku opravdu významné, jsou oční stíny. Firmy vytvářející přírodní výrobky nemají příliš pigmentované stíny, proto je těžké mezi nimi najít svatý grál, který by opravdu fungoval. Anabelle minerals vyrábí kvalitní sypké stíny, ale svou konzistencí se hodí spíše pro pokročilé v oblasti líčení. Ovšem puroBIO má své monostíny, ke kterým se opět dá dokupovat výplň. Jedná se kompaktní stíny, které se dají srovnávat s konvenčními kosmetickými firmami. Paletky však stále ještě neuvedli, což by mohl pro někoho být důvod, proč tyto stíny nekoupit.
            Stále se však jedná v této oblasti o kvalitní produkty, které si zaslouží, aby o nich lidé věděli a mohli je koupit.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup