1. 8. 2021

Investice do vzpomínek

Umělecká díla jsou většinou bezduché předměty, které jsou výtvorem lidských rukou. Dříve mohli sloužit k různým kultovním obřadům. Při jejich výrobě šlo především o smysluplné naplnění volného času. Později se jejich tvorbě věnovali specializovaní řemeslníci za úplatu. Ještě později se staly nástrojem finančních spekulací jako dlouhodobá investice.

Dítě v peřince

Ať se již podíváme na knihu, sochu nebo fotografii, můžeme s jistotou prohlásit, že tyto předměty jsou samy o sobě pouze kusem mrtvé hmoty. A ať již si dáváme sebepečlivější práci s jejich tvorbou a věnujeme jim sebevíce času, život svým dílům nevdechneme. Dávat život totiž není smyslem umění. Všechna literatura a obrazy, veškeré písně a sochy jsou totiž pouhými prostředníky. Nemají sice svojí vlastní duši, ale v šikovných rukách mohou naši duši oslovit. Není tomu jinak ani u fotografie, která může být krásnou finanční investicí ve formě spekulace o budoucí slávě fotografa, ale především investicí do uchování vzpomínek na pomíjivé chvíle dětství a různé slavnostní události. Takovéto připomenutí nás dokáže skvěle potěšit i v těch nejtíživějších životních situacích a často nám ukáže i to, na co si již vzpomenout ani nemůžeme. Třeba naše batolecí léta. Profesionálních fotografů je v dnešní době celá řada. Je jich tak velké množství, že si můžeme dlouho vybírat, který nám nejlépe poslouží. Mezi ty kteří se specializují na focení nemluvňat patří i pan Vlček se svou službou NewBorn focení v Ostravě a okolí.

Dětská ručička

Pokud chcete založit album pro své novorozené dítko (nebo si pozvat zkušeného fotografa na svatbu), může být pro Vás právě pan Vlček správnou volbou pro zachycení neopakovatelných emocí a zážitků, které Vás tak zahřejí u srdce ještě za mnoho let. I potomci Vašich potomků si budou moci říci, že byl jejich tatínek nebo maminka nejkrásnější miminko na světě (hned po těch jejich).


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup