23. 7. 2021

Bezúčelné hypotéky s ručením nemovitosti

Na dnešním trhu s úvěry je stále mnoho hráčů. Poskytují se úvěry, hypotéky a nejrůznější půjčky. Nejčastěji se poskytují podnikatelské úvěry. Najít je můžete pod názvy jako je hypotéka bez registru, nebo bez doložení příjmů. Tento název je zastaralý, ale stále lidé pod těmito názvy vyhledávají, proto v těchto případech zůstává systém stejný. Navíc značí, oč se vlastně v podstatě jedná.

V případě jakýchkoliv hypoték musíme myslet na to, že vždy ručíme nemovitostí. Za ní můžete získat peníze, většinou se jedná o určitá procenta z její hodnoty. Posuzuje se stav a hodnota nemovitosti, lokalita umístění, bonita, ale hrát roli může i mnoho dalších aspektů.

Společnost je schopná zařídit úvěry s ručením nemovitostí, které se nazývají nebankovní americké hypotéky https://www.nebankovni-hypoteky-uvery.cz/o-nas/.

lidé doma

V tomto případě ručíte nemovitostí, ale nemusíte uvádět účel, na co peníze použijete, jedná se totiž o bezúčelné hypotéky. Úroková sazba se pohybuje od 7% p.a. Tyto úvěry jsou vhodné pro každého. Nemusíte mít zařízené podnikání a k jejich získání potřebujete jen pár základních věcí. Jedná se o spotřebitelský úvěr, který není vázán na žádné podnikání, ani živnostenské listy, čili si tento druh úvěru může zařídit každý občan, samozřejmě starší 18 let.

Tyto půjčky a úvěry jsou vhodné i pro klienty, kteří mají problémy se záznamy v registrech dlužníků.

nemovitost

V případě úvěrů to můžete různě kombinovat, zvolit refinancování, nebo si půjčku vyřídit jen dočasně a posléze refinancovat v bance. Je možné také ručit pomocí spolužadatele, to znamená, že někdo další s vámi vstoupí do smlouvy, například vám bude ručit nemovitostí, nebo tím, že nemá žádný záznam.

Dostali jste se do finančních potíží? Nezoufejte. V dnešní době je těch informací opravdu hodně a celý internet je jimi přesycený. Nejlepší a nejjednodušší způsob je zavolat a rovnou se zeptat na to, co potřebujete a hned budete mít odpověď.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup