14. 10. 2022

Prouchy erekce u mužů a jejich řešení

Problémy v sexuální oblasti mohou potkat jak muže, tak i ženy. Muže často trápí problémy s erekcí či předčasná ejakulace. Tyto problémy trápí muže každého věku. Ale s přibývajícím věkem se problémy zvyšují. Je to hlavně tím, že na erekci mají vliv i zdravotní problémy, jako je cukrovka, hypertenze, obezita, ale také užívání léků apod.

intimní soužití páru

Ovšem nejsou to jen nemoci, ale také úrazy a operace v malé pánvi, které mají vliv na erekci. Další oblastí, která má vliv na problémy s erekcí je také psychika. Může to být strach z nového vztahu, při prvním sexu či další různé obavy, které ani s touto tématikou nesouvisí. Problémy v práci, problémy a neshody v partnerství, vztek, zlost, ale také únava, nevyspání i každodenní stres.

Důležité je tak přijít na příčinu problémů a následně zvolit vhodnou léčbu poruch erekci. Může tak jít jen o více odpočinku, práce na vztahu a otevřené komunikaci, či sexuální terapie, která mnoha párům může pomoci o problémech začít mluvit a najít řešení. Důležitý tedy je zdravý životní styl. Fyzická aktivita u mužů vzbuzuje i vyšší chuť na sex a podporuje tak libido.

partnerská intimita

Erekci můžete také podpořit přírodními potravinami. Mnoho lidí napadne hned sáhnout po velmi známé viagře. Ale každý lék má i své vedlejší účinky. Proto je vhodnější nejdříve vyzkoušet přírodní produkty. Jde o takové látky, které pomohou prokrvit celé tělo. Můžete tak zkusit ženšen, vrbu, zázvor, anděliku čínskou, ašvagandu, macu, muškátový oříšek i český celer.

Většinou jsou problémy ve více oblastech, a proto je třeba určitě řešit i partnerský vztah, nebát se říci tomu druhému, co vás trápí, co by vám naopak pomohlo a společně můžete daný problém řešit. Někdy může být příčina skrytá anebo si nevíte rady. Proto je dobrá i sexuální terapie. Ta sice není tak oblíbená díky rychlejším účinkům léků, ale zas přináší dlouhodobé řešení bez vedlejších zdravotních rizik.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup